TALIS Amajlije

Poručite danas i ostvarite POPUST 20% na amajliju
talis amajlije logo

Amajlija za porodicu

3.499 рсд

ZAŠTO TREBATE I VI DA IMATE PORODIČNU AMAJLIJU? U današnje vreme sve više je loših i zavidnih ljudi spremni da unište nekog ko im smeta ili ko je uspešniji od njih. Ne dozvolite da vas i vašoj porodici neko da nanese zlo. Porodična amajlija će vas trajno čuvati od svih loših stvari i zlih ljudi. KAKO DELUJE PORODIČNA AMAJLIJA? *Porodična amajlija deluje tako što čuva porodicu i dom. *Ova amajlija se čuva u kući i tako štiti celu porodicu. * Porodična amajlija vas štiti od negativnih uticaja i zlih ljudi. * Mnoge poznate ličnosti su već poručile ovu amajliju za svoju porodicu * Porodična amajlija stvara u domu jako energetsko polje i daje porodici, sreću, uspeh i slogu. KAKO ĆE VAM PORODIČNA AMAJLIJA POMOĆI? Porodična amajlija će vam bukvalno preko noći promeniti život na bolje. Deluje odmah čim je stavite u vaš dom, povezuje energetsko polje i odmah štiti vaš dom i porodicu od svih negativnih uticaja. Porodična amajlija radi na taj način da štiti i tera od sve negativne uticaje iz vašeg doma, a privlači pozitivne vibracije i donosi mir i poštovanje u porodicu.
  • 00Sata
  • 00Minuta
  • 00Sekundi

Iskoristi % popust odmah!

30 DANA GARANCIJE. UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNI AMAJLIJOM U ROKU OD 30 DANA OD KUPOVINE, NOVAC ĆE VAM BEZ PROBLEMA BITI VRAĆEN. 100% SIGURNA INTERNET KUPOVINA.

Opis amajlije

Sa ovom amajlijom zaštitite celu vašu familiju. Amajlija za porodicu če trajno čuvati vašu porodicu od svih negativnosti i svađa.

Porodična amajlija štiti celu porodicu od zla, loših ljudi, loše sreće.

Porodična amajlija se čuva u kući u prostoriji gde se porodica najčešće okuplja. To je najčešće dnevna soba.

Porodica koja ima jaku porodičnu zaštitu je uvek srećna, složna i na okupu. Niko ih ne može zavaditi i nauditi.

Porodična amajlija je čuvar mnogih uspešnih porodica. Mnoge čuvene i poznate ličnosti porodice već imaju svoju porodičnu amajliju koju su odavde poručili.

Zaštitite i vi vašu porodicu! Naručite porodičnu amajliju za vaše najmilije i vas već danas.