TALIS Amajlije

Poručite danas i ostvarite POPUST 20% na amajliju
talis amajlije logo

Amajlije i talismani

Amajlije i talismani – razlika

Amajlije i talismani su već vekovima poznati. Na vrhuncu svoje slave Egipćani i Rimljani su ih nosili zbog zaštite kao što su to činili i azijski Indijanci. U principu njihove žene ih i dan danas nose. Većina afričkih plemena pre početka plemenskog rata koristi amajlije i talismane za duhovnu moć. Oni su takođe koristili njihove magijske sile kako bi izlečili svoje ranjenike.

Amajlije

Amajlije možete da nosite bilo gde na telu, ali se obično nose oko vrata. Njihov cilj je da vas zaštite od zla i bolesti i pomognu pri ostvarenju želja i snova. Glavni detalj na svakoj amajliji jesu simboli. Svaki od tih simbola ima određenu svrhu. Neki treba da pridobiju ljubav a neki donesu bogatstvo. Amajlije koje na sebi imaju previše simbola mogu poništiti dejstvo. Zato svaka amajlija mora biti specijalno i posebno ručno izrađena za svaku osobu. Morate biti obazrivi pri izboru amajlija da ne uzmete amajliju koja nema nikakvo dejstvo i koja je lažna.

Talismani

Reč talisman je francuskog porekla i znači svetinja; predmet koji donosi sreću, zdravlje, porodicnu harmoniju, ljubav, novac…, a cuva od zla, neimaštine i bolesti.

Talismani su nevidljiva, podsvesna veza sa duhovnim svetom.

Talismani mogu biti i u obliku prstenja koje nosite ili drago kamenje sa posebnim osobinama. Kada ih nosite, oni proizvode magijske sile baš kao i amajlije. Razlika između amajlija i talismana je što amajlije osobi koja ih nosi obezbeđuju više moći i energije, dok talismani su za jednu moć ili određenu specifičnost.

Iz ovih razloga je najbolje da ako ste u prilici kombinujete više različitih amajlija i to se preporučuje i nije štetno.

Vi se odlučite i odaberite vašu zaštitu ili zaštitite celu porodicu:

-Lična amajlija

-Amajlija za novac
-Ljubavna amajlija
-Porodična amajlija

Naručite preko sajta ovde