Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amajlije/public_html/wp-content/plugins/grid-gallery-ready/vendor/Rsc/Menu/Page.php on line 228
AMAJLIJA ZA LJUBAV - Prodaja Amajlija

Amajlija za

Amajlija koju jednostavno morate imati ako ste u ljubavnoj vezi ili braku. Ljubavnu amajljiju takodje koristiti takodje i ako nemate partnera, jer sa njome mozete privući novu ljubav. Ljubavna amajlija će vas štititi i ojačati vašu ljubav i sprečiti druge osobe da se umešaju i unište vašu ljubav. Proverite zašto baš ova amajlija je čuvar mnogih stabilnih i srećnih veza i brakova.

Amajlija je napravljena ručno i to kombinovanjem keltskog čvora i srca isprepletanih u jedan simbol čine Ljubavni čvor. Mnoštvo isprepleatanih petlji koje nemaju početak ni kraj simbolizuju večnu ljubav.

Ako se simbol posmatra bez srca onda predstavlja trojstva kao što su zemlju/more/nebo ili život/smrt/ponovno rođenje ili prošlost/sadašnjost/budućnost. 

CENA: 4500  3499 DIN

*Danas su već 2 osobe poručile ovu amajliju.

ZAŠTO TREBATE I VI DA IMATE LJUBAVNU AMAJLIJU?

Ljubavna amajlija preko energetskog polja doprinosi poboljšanju odnosa između dve osobe i štiti ih od negativnih uticaja po njihovu ljubav. Ovo se odnosi najviše u mešanje drugih osoba koji žele da naude njihovoj ljubavi. 

KAKO DELUJE LJUBAVNA AMAJLIJA?

* ljubavnu amajliju može imati samo jedan partner, ne moraju oboje

* ljubavna amajlija poboljšava odnos između partnera

* štiti od drugih ljudi koji žele da raskinu ljubav

* čuva ljubavni par od negativnih uticaja

* čini da veza ili brak traju dugo godina

 

AMAJLIJA ZA LJUBAV JE TAJNA MNOGIH PAROVA KOJIMA SVI ZAVIDE.

KAKO ĆE VAM AMAJLIJA ZA LJUBAV POMOĆI?

Ljubavnu amaljiju podjednako treba da imaju i osobe koje su same, kao i osobe koje su skoro u vezi da bi je učvrstile, kao i osobe koje su u dugogodišnjim vezama ili brakovima.

 

Ljubav je podjednako ranjiva u bilo kojoj fazi veze i preko noći može pući kao balon, zato vi to sprečite i na vreme se osigurajte ručno i specijalno izrađenom ljubavnom amajlijom samo za vas.

 

Proverite zašto baš ova amajlija je čuvar mnogih stabilnih i srećnih veza i brakova.

30 DANA GARANCIJE. UKOLIKO NISTE ZADOVOLJNI AMAJLIJOM U ROKU OD 30 DANA OD KUPOVINE, NOVAC ĆE VAM BEZ PROBLEMA BITI VRAĆEN. 

100% SIGURNA INTERNET KUPOVINA.

PORUČI LJUBAVNU AMAJLIJU OVDE

  Vaše ime i prezime (obavezno)

  Adresa (obavezno)

  Grad (obavezno)

  Telefon (obavezno)

  Iskoristi promo period trajanja akcije i po sniženoj ceni kupi amajliju za sebe i svoje najbliže.

  AKCIJA TRAJE SAMO DANAS!

  Sati
  Minuta
  Sekundi
  Scroll to Top